ΥΠΗΡΕΣΙΑ
MailGR

H υπηρεσία MailGR είναι ειδικά σχεδιασμένη για επιχειρήσεις που χρειάζονται ποιοτικές υπηρεσίες Cloud Mail. Βασικοί άξονες της υπηρεσίας είναι η αξιοπιστία, η ασφάλεια, η λειτουργικότητα και η υποστήριξη.

Η MailGR είναι πιστοποιημένη με ISO 27001, ενώ οι πολυεπίπεδοι μηχανισμοί ασφάλειας προστατεύουν από επιθέσεις, ιούς, Malware και Spam.

Η υπηρεσία διαθέτει outbound antispam ώστε κανένα Domain να μην εντάσσεται σε Blacklist σε περίπτωση μόλυνσης.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAILGR

Συγχρονισμός με το Κινητό

Συγχρονίστε email, επαφές και το ημερολόγιο, μεταξύ όλων των συσκευών σας. Η υπηρεσία είναι συμβατή με όλες τις συσκευές iOS και Android.

Αποτελεσματικό Antispam

Υλοποιώντας τους καλύτερους μηχανισμούς Antispam, εξασφαλίζουμε ότι τα email σας είναι απαλλαγμένα από ιούς και ενοχλητικά μηνύματα.

Προστασία από Ransomware

Προστασία όλων των emails από εξελιγμένα Malware όπως Cryptolockers, και Ransomware μέσω μηχανισμών Advanced Persistent Threat.

Προσωπική Υποστήριξη

Επειδή ακόμα και ένα email μπορεί να είναι πολύ σημαντικό, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Προσωποποιημένη υποστήριξη όταν πραγματικά χρειάζεται.

MailGR

STANDARD

MailGR

ADVANCED

Βασικό Antispam

Outbound Filtering

Επαγγελματικό Webmail

POP3, IMAP, Connector

Shared Calendar, Contacts, Public Folders

Sync all Smart Devices (optional)

10 GigaByte ανά Mailbox

Βασικό Antispam

Outbound Filtering

Επαγγελματικό Webmail

POP3, IMAP, Connector

Shared Calendar, Contacts, Public Folders

Sync all Smart Devices

Offline Λειτουργία

Second Antivirus

25 GigaByte ανά Mailbox

Το Clear Spam είναι μία υπηρεσία AntiSpam υψηλού επιπέδου η οποία πέρα από την προστασία από spam, viruses, worms, phishing και επιθέσεις DOS διαθέτει μηχανισμούς απόρριψης των Ransomware και άλλων εξελιγμένων Malware.

Η υπηρεσία Clear Spam προσφέρεται κατ’ επιλογή σε όλα τα προγράμματα του MailGR (Standard, Advanced, Hosted), ή αυτόνομη σε όσους επιλέγουν να χρησιμοποιούν άλλο Mail Server.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ MAILGR ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ